S H A D E T H E D A Y – product review!

Povesteam cu cineva zilele trecute despre cum ni se pare ca ne intoarcem, usor-usor, la origini, la simplu si la natural si mi se pare ca regasesc acest trend in foarte multe aspect cotidiene. De la faptul ca preferam lemnul, in locul plasticului, ca am invatat sa apreciem, din nou, o simpla plimbare in aer liber, ca suntem foarte atenti la ingredientele produselor pe care le consumam. Am sa ii invidiez mereu pe oamenii care au trait la tara, in aer curat, langa paduri, fara produse cu E-uri si conservanti.

Ziceam de ingrediente si m-am referit mai ales cele cu care intram in contact direct. Cum ar fi cremele si lotiunile, care ne pot afecta pielea, daca ingredientele lor sunt sintetice.

Am vazut lansarea noii game ~ D I S T I L L E R Y ~ a celor de la Avon si am fost foarte curioasa ce aduce nou aceasta. Si de ce Distillery ?

distilare sf [At: POLIZU / V: (învdes~ / Pl: ~lări / E: distila1 Vaporizare (parțială) a unui lichid prin fierbere și condensare a vaporilor astfel obținuți (pentru a separa un component lichid de impurități nevolatile sau pentru a concentra componenta mai volatilă din amestecul inițial) 

Inspirata din natura, cu foarte multe ingrediente naturale, puternic concentrate si testate alergologic, S H A D E  T H E  D A Y  este o crema cu cel putin patru caracteristici principale :

  • Protejeaza
  • Matifiaza
  • Purifica
  • Hidrateaza

In plus, are un SPF mare si este foarte important ca acesta sa fie cat de mare, chiar si pe timp de iarna, iar noutatea acestui produs este esenta de trandafir distilat.

Desi sunt fan, dintre produsele Avon, al gamei Anew si al serului cu Vitamina C, crema aceasta mi-a depasit toate asteptarile. Se absoarbe foarte bine in piele si este musai sa fie masata bine, ca sa se absoarba integral, matifiaza cum nu a matifiat niciodata niciun produs folosit de mine in acest sens, fondul de ten se aseaza fooooooarte bine peste ea si este, in plus, extrem de spornica, fiind suficienta o cantitate mica de produs.

Pielea mea mixta este foarte fericita de cand a intalnit aceasta crema !

Voi ce crema de fata preferata aveti?

Cu drag,

Ra Lu ❤

Publicat de

File de viata! Povesti despre oameni reali! Iubiri impartasite! Sau nu! Lectii! Asumari! Prin viata noastra trec oameni! Unii raman, altii nu! Cei care raman sunt aici! Si tot aici sunt, mai ales, cei care nu raman! Keep it real, babe! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.