#100lettersfromRaLu * inDIFERENTA! Day 53! 53th letter!

Poti sa spui ca nu esti un om rau! Dar poti sa spui si ca esti un om bun? Este o „mica” diferenta intre aceste afirmatii si daca vrei sa faci sa para acelasi lucru, nu-ti iese.

Mie imi place Irina Binder. Am avut ocazia sa citesc una dintre cartile ei si am pe lista inca una. O sa pun mai jos un citat care mie mi se pare ca ar trebui sa fie definitoriu pentru noi, ca oameni. Si pe care sunt convinsa ca il vor intelege multi. Inca mai exista si oameni cu valori.

” Onestitatea si bunatatea sunt virtuti ale oamenilor cu valori. Nu ar trebui sa ne asteptam sa le gasim la oamenii ieftini!” – Irina Bider

Daca ai de ales, alege sa fii un om bun, nu-ti va ridica nimeni o statuie pentru asta, dar vei fi linistit si impacat ca ai facut alegerea corecta si ea va fi fost facuta strict pentru tine, nu pentru ceilalti.

Tot avem tendinta sa facem lucruri pentru altii, sa le fim pe plac, sa nu ii deranjam, sa fim in acord cu ei. Si ajungem sa ne pierdem identitatea. Sa nu mai stim cine suntem noi si de ce suntem.

Sunt oameni care iti iau toata energia si se folosesc ce tot ceea ce esti tu. Si, cand nu mai au nevoie sau nu le mai permiti sa fac asta, trec mai departe, langa alti oameni de care sa se foloseasca. Asta te inraieste? Nu ar trebui! Detaseaza-te si mergi mai departe! Nu este treaba ta sa-i schimbi pe ceilalti. Si, zic eu, nici sa le arati calea. Poti doar sa fii langa ei cand sunt jos si sa ii tii de mana. Daca nu vor sa se ridice, vor incerca sa te traga langa ei. Merita?

IMG-20171114-WA0000

Poate ca „urasc” este prea dur, mie personal nu imi place acest cuvant, insa in afirmatiile de mai sus zace un mare adevar.

De asta e mai bine sa pleci si sa inchizi usa care nu te ajuta cu nimic. Intotdeauna, cand se inchide o usa, chiar se va deschide o alta.

IMG-20171114-WA0001

Greatness awaits!

Cu drag,

Ra Lu ❤

Publicat de

File de viata! Povesti despre oameni reali! Iubiri impartasite! Sau nu! Lectii! Asumari! Prin viata noastra trec oameni! Unii raman, altii nu! Cei care raman sunt aici! Si tot aici sunt, mai ales, cei care nu raman! Keep it real, babe! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.