#100lettersfromRaLu * Lie to me … NOT! Day 30! 30th letter!

Nu juca si cartea asta … cea in care tie ti se pare ca sunt blonda. Nu m-am nascut asa si daca imi vopsesc parul nu inseamna ca imi vopsesc si creierul.

Stii, dragule, noi femeile suntem smart, asa in general. Si ne dam seama de multe. Daca nu spunem, nu inseamna ca nu am vazut. Sau nu am simtit. Nu te pune cu instinctele unei femei. Mai devreme sau mai tarziu o sa se tot adune picaturi si iti va arunca tot paharul fix in fata.

Poate ca vreau doar sa vad pana unde poti merge si de aia raman. Sau poate sunt suficient de fraiera, incat sa ma mint singura. Dar sigur am desenat finalul. In mintea mea, stiu cum o sa se termine. Si nu de mine trebuie sa-ti fie frica. Nu-ti fac nimic, ca nu sunt stapana pe viata ta si nici nu am vreo carte de woo-doo ascunsa prin dulap.

Dar roata …

A naibii roata, e rotunda. Si mereu se intoarce. Esti pregatit sa vezi si reversul? Macar poti sa fii barbat si sa iti asumi ca o sa traiesti tot ceea ce faci, pe pielea ta.

Stii la ce m-am gandit mereu? La faptul ca palma suprema pe care o puteti primi in viata asta, este sa fiti tati de fete. Oops! Da, stiu, toti sunteti cocosi si va cumparati pusti si faceti si dregeti. De fapt, nu faceti decat sa va roadeti unghiile numai la gandul ca o sa vina vremea in care nu o sa stiti cu cine si unde este.

Cum ar fi sa dea peste unul ca voi?

Oops again!

IMG-20171022-WA0000

Cu drag,

Ra Lu ❤

Publicat de

File de viata! Povesti despre oameni reali! Iubiri impartasite! Sau nu! Lectii! Asumari! Prin viata noastra trec oameni! Unii raman, altii nu! Cei care raman sunt aici! Si tot aici sunt, mai ales, cei care nu raman! Keep it real, babe! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.