#100lettersfromRaLu * Femeia la cratita? Day 28! 28th letter!

IMG-20171020-WA0000

Nu, dragule! Nu e obligata sa stea la cratita. Decat daca ii place sa gateasca. Si, mai ales, sa ITI gateasca.

„Femeia la cratita” este o mentalitate comunista. Fa si tu un calcul de cand nu mai suntem in comunism. Cel putin teoretic.

M-am gandit sa vorbesc despre asta pentru ca acum cateva zile m-am amuzat teribil citind un articol scris de, sper eu, un baietel, despre mentalitatea barbatilor inainte si dupa 30 de ani. Esenta articolului, pe care am gasit-o cu greu, era ca el alerga din floare in floare pe la 25 si, cand a trecut de 30 a inceput sa caute altceva. Sper ca stati jos cand cititi asta … ce cauta el dupa 30 de ani era o femeie care sa-i fie un soi de menajera, pentru ca tot ce a putut sa scrie a fost ca vrea o casa curata, fara praf pe mobila, mancare calda si camasi calcate. La asta se rezuma o relatie pentru bietul om. Si spun „bietul” pentru ca, realmente, imi este mila de omul atat de superficial care sa caute asta.

Dragilor, o relatie nu se rezuma la curatenie si camasi calcate. Eu spun si o sa o repet la nesfarsit, poate ma aude cineva : ESTE MULT MAI PROFUND DE ATAT!

Daca targetul tau este sa ai pe cineva langa tine ca sa-ti faca curat, plateste naibii o menajera! Macar ea dispare dupa ce totul este in ordine si, citez, poti sa stai linistit in canapea si „sa te scarpini pe burta”!

Sper din tot sufletul ca voi, femeilor, sa nu va limitati la asta. Sa nu va multumiti cu asta, oricare ar fi situatia. Mai bine singura, decat singura in doi sau aducandu-i „domnului” berea la canapea, pentru ca este ocupat cu scarpinatul pe burta.

O relatie este despre intelegere, compatibilitate si respect. Cand iubirea se duce … si se va duce la un moment dat flama aia care iti ameteste fluturii prin stomac, ramai cu lucrurile profunde. Ramai cu omul pe care sper sa il alegi bine. Ramai linistita intr-o relatie frumoasa, in care responsabilitatile se impart la doi. Altfel, draga mea, nu esti in relatia potrivita!

Be patient! What is meant for you, will happen! Just wish for it from the bottom of your heart!

Cu drag,

Ra Lu ❤

Publicat de

File de viata! Povesti despre oameni reali! Iubiri impartasite! Sau nu! Lectii! Asumari! Prin viata noastra trec oameni! Unii raman, altii nu! Cei care raman sunt aici! Si tot aici sunt, mai ales, cei care nu raman! Keep it real, babe! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.