O sa te port in suflet …

Azi i-am visat cu ochii deschisi! Pe ei, cei pe care deocamdata ii port in suflet. Mai am pana sa devin cel mai bun om pentru ei si pana ii voi scoate din suflet si vor fi reali.

Poate ca sunt nebuna. Dar sunt o nebuna fericita care isi imagineaza o viata minunata. Si asa va fi. Iar el, barbatul minunat din sufletul meu va fi real, iar sarutul lui va face cat 1000 de cuvinte, imbratisarea lui va alunga cele mai mari dureri, mana lui va calma, printr-o mangaiere, cele mai agitate oceane.

Si nu va fi roz. Nu vreau sa fie roz. Vreau toate nuantele. Vreau sa ne iubim nebuneste, sa ne spunem orice, sa ne certam pana la limita si apoi sa ne impacam dintr-o privire. Vreau sa facem de toate, sa riscam tot, sa traim intens si sa existe o casuta alba in care sa intram fara grijile de afara si sa fim autentici. Si mai vreau sa ma simt binecuvantata si mandra ca el e omul ala, sa fiu cea mai fericita cand ma tine de mana pe strada si sa il accept exact asa cum e, cu griji, cu frici, cu nevoi, cand e suparat sau cand e fericit.

Iubirea nu e despre sex. Societatea in care traim face asta. Se joaca cu mintea noastra si promoveaza sexul. Iubirea e despre respect, despre fidelitate, despre sprijin si despre omul langa care vrei sa te trezesti in fiecare dimineata. Iubirea e despre respitatie taiata cand te trage spre el si te tine in brate. Iubirea este despre priviri inocente cand celalalt doarme. E despre linistea deplina pe care o simti cand va uitati unul la altul. Iubirea e inca mai presus de orice realitate, de orice viciu, de orice caracter. Si putini au sansa sa o traiasca.

Nu m-am nascut doar sa trec prin viata. M-am nascut sa fiu cu adevarat fericita. Si voi fi. Cu el, barbatul din sufletul meu si cu ei, cei mici, care vor fi rodul iubirii mele neconditionate.

Pana atunci, raman in sufletul meu!

img-20161009-wa0001

Publicat de

File de viata! Povesti despre oameni reali! Iubiri impartasite! Sau nu! Lectii! Asumari! Prin viata noastra trec oameni! Unii raman, altii nu! Cei care raman sunt aici! Si tot aici sunt, mai ales, cei care nu raman! Keep it real, babe! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.